Nederlands

KANIKA  - actueel - nieuws KANIKA, import in beweging
Fair, Ambachtelijk, Sociaal, Ecologisch en Biologisch. Wij bieden sier- en gebruiksproducten aan die Fair zijn ingekocht en voldoen aan 1 of meer van de andere genoemde kenmerken.

Kanika streeft ernaar maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dit komt tot uiting...lees meer
KANIKA  - actueel - nieuws

Nieuws


NATURE POWER zepen

Nieuw! Hele serie zepen NATURE POWER Het voorjaar ruik je! Geniet van de roos zeep!  

Heerlijke kruidenbalsem 100% natuurlijk! NIEUW

Wie geef jij dit jaar een bijzonder cadeau? Helemaal nieuw: heerlijke kruidenbalsem, 100 % natuurlijk! Afkomstig uit Thailand. Een heel bijzonder cadeau om te geven. Geeft verlichting bij kneuzingen en bij vermoeide en stijve spieren! En..het ruikt... lees verder

Net binnen uit Bangladesh

Prachtige gekleurde foulards van gerecyclede sari`s uit Bangladesh verpakt in handgeweven jute tassen in plaats van plastic! 

Ga voor ZERO plastic!

Nettasjes zijn weer helemaal terug van weggeweest. Met deze duurzame tasjes loop je er niet alleen super hip bij, maar draag je ook gelijk een steentje bij aan een betere wereld.

Wat ben je mooi vandaag!

Mooie zomerse sieraden met stenen van mosagaat.Mosagaat is een halfedelsteen. De steen dankt zijn naam aan de groenige insluitsels die op mos lijken.

Feestelijke glazen met afwasbare verf

Wanneer je deze gerecyclede glazen gaat afwassen zullen de feestelijke stippen verdwijnen en blijven deze prachtige naturel glazen over!

Beachlife!

Ik ga naar het strand en ik neem mee?.... Onze grote luchtige hamam doeken, ideaal als handdoek, omslagdoek of picknickkleed. (hamam doek 170 cm x 100 cm)  

Nieuwe vrolijke flesjes

Angel with Love, leuk voor Moederdag. Flesje met kraanvogels een origineel kraamcadeautje voor gezondheid en geluk en natuurlijk eentje voor het kersverse bruidspaar.

Matcha Green tea Soap en Poppy Seed Orange

Naast dat deze heerlijke zepen 100 % natuurlijk zijn en uiteraard dierproefvrij, zijn deze zepen nu ook 100% Palmolie vrij! Wist je dat je met een blok zeep ook veel langer doet!Goed voor je huid, goed voor dier en natuur en ook goed voor je portemonnee... lees verder

Opruimen in stijl

Met het voorjaar in zicht komen de opruimkriebels ook weer! Bij Kanika hebben we een heleboel gave manden. Stuk voor stuk met de hand gevlochten.

Deel deze pagina met anderen via:

 LinkedIn  Twitter  Facebook  E-mail